Viktigt meddelande

Till alla som anmäler sig till ett medlemsmöte eller en resa i Vänskapsföreningens regi:

Uteblir man från ett medlemsmöte eller annat arrangemang, skall man betala 75
% av kostnaden och 100 % när det gäller resor.
Gäller fr o m 1 januari 2013.

Måndagen den 9 oktober klockan 1405-16

Måndagen den 13 november klockan 1405-16

Måndagen den 11 december klockan 1405-16

Medlemsmöten

Medlemsmöte den 19 oktober kl. 18.30
Lokal: Immanuelskyrkan, Nygatan 10, Trelleborg
Program: Bert Åkesson berättar om Varieténs dagsländor. Sigge Wulff och andra skånska sensationer på Stockholms scener under varieténs guldålder.
Förtäring: Smörgåsbuffé, kaffe och kaka

Medlemsmöte den 14 december kl 18.30
Lokal: Immanuelskyrkan, Nygatan 10, Trelleborg
Program: Lucia
Rosemarie och Wulf Krentzien från Sassnitz bjudes in till medlemsmötet och är ombedda att berätta om Rose-Marie och hennes familjs flykt från Kolberg i Polen 1941
Förtäring: Jullandgång, julmust, vatten

Årsmöte den 15 februari 2013 kl 1830
Förtäring: Fastlagsbulle

Resor:

München våren 2018
Tidigare förslag: "München och omgivningar" utgår. Resans längd och kostnad har bedömts bli för lång resp. för dyr.

Schleswig och Nordfriesland Maj vecka 22
Utgångspunkt från Schleswig med besök i Flensburg, Husum och Friedrichstadt. Eventuellt besök i Ribe domkyrka.
Resans längd: 4 dagar och 3 övernattningar.

Betalning av resor
När vår förening arrangerar resor i samarbete med RP-resor, sker betalningen av resan på följande sätt. Till vår förening betalas 50 kr per person i anmälningsavgift. Vår förening meddelar deltagarlistan till RP-resor, som skickar ut inbetalningsavier. Därmed står resebyrån RP-resor för resan och resenärernas reseskydd gäller. Föreningens kassör är kontaktperson mot RP-resor vad gäller deltagarlistan. Anmälningsavgiften är inkluderad i resans pris.

.