Viktigt meddelande

Till alla som anmäler sig till ett medlemsmöte eller en resa i Vänskapsföreningens regi:

Uteblir man från ett medlemsmöte eller annat arrangemang, skall man betala 75
% av kostnaden och 100 % när det gäller resor.
Gäller fr o m 1 januari 2013.

Måndagen den 21 maj klockan 1405-16

Måndagen den 10 september klockan 1405-16

Måndagen den 15 oktober klockan 1405-16

Medlemsmöten

Den 18 oktober kl 18.30

Den 10 eller 12 december

Resor:

München våren 2018
Tidigare förslag: "München och omgivningar" utgår. Resans längd och kostnad har bedömts bli för lång resp. för dyr.

Schleswig-Holstein och Nordfriesland 8-11 juni
Avfärd: Fredag 8/6 kl 07.00 med RP-Buss från Trelleborgs Central, hållplats H
Hemkomst: Måndag 11/6 ca kl. 21
Pris: 5 400 kr/person + 50 kr i anmälningsavgift. Tillägg för enkelrum: 1000 kr.
Resans längd: 4 dagar och 3 övernattningar.
Hotell: BW Hotel Theodor Storm i Husum med 3 frukostar och 3 gemensamma kvällsmiddagar
Utgångspunkt från Husum med besök i Friedrichstadt och färjetur till ön Föhr med 2 timmars guidning med buss. Kostnaden för guidningen (3800 kr) och båtturen t.o.r. står föreningen för. Överfarten till och från Föhr och guidningen på söndagen med tysktalande guide bokas av Dieter.
Se UTBLICK nr 2 - 2018
Deltagarlista skickas ut till deltagarna och till RP-resor.

Betalning av resor
När vår förening arrangerar resor i samarbete med RP-resor, sker betalningen av resan på följande sätt. Till vår förening betalas 50 kr per person i anmälningsavgift. Vår förening meddelar deltagarlistan till RP-resor, som skickar ut inbetalningsavier. Därmed står resebyrån RP-resor för resan och resenärernas reseskydd gäller. Föreningens kassör är kontaktperson mot RP-resor vad gäller deltagarlistan. Anmälningsavgiften är inkluderad i resans pris.

.