För att öppna nedanstående länkar, högerklicka och välj öppna i nytt fönster.

Rapport från medlemsmöte etc;

Medlems/julmöte den 15 dec 2021:
Vi var ca 55 medlemmar som mötte upp i Equmenikyrkans lokaler på Nygatan i Trelleborg. Mötet inleddes med att kören Cum Pane sjöng Christmas Carols och traditionella julsånger under ledning av Stefan Lind.
Därefter förtärdes köttbulls- och skinkmacka från Manges. Lotter såldes till förmån för kören Cum Pane, 6 st lyckliga vinnare fick välja på inköpta vinflaskor. Resten fick dricka kaffe och äta pepparkaka.
Ordförande Monica R informerade om kommande aktiviteter, bl a att till årsmöte i februari 2022, kommer vi att ha underhållning av Trelleborgs egen baryton Carry Persson.

Monica informerade också om den sedan tidigare uppskjutna resan till Tyskland och Schwedenfest kommer att, om allt går vägen, genomföras mellan den 19 och 21 augusti 2022. Priset är inte ännu fastställt men hoppas att det kan presenteras i Utblick som distribueras i mitten av januari.

Därefter var det många som lämnade för att komma hem till handbollsmatchen i damernas VM, mellan Sverige och Frankrike, som Sverige desvärre förlorade med 29-26.

Vid pennan / Christer Hansson